hello this is me

Jag vet inte, men jag känner igen mig på "...är att du kan få svårt att få saker och ting gjorda.."


glömde

måste ju lägga upp några bilder också



vet inte om jag ska skratta eller gråta

JAPP, nu behöver jag verkligen skriva av mig eftersom jag de senaste två dagarna har drabbats av sån skadad otur så det existerar inte. det började i fredags med att jag skulle ta bussen för att kika lite på stan med jasmine, 15.10-bussen var mitt mål men givetvis missarjag den pga att jag glömmer mammas busskort hemma och springer tillbaka för att hämta det. bestämmer mig för att dra en galen burnout till holmsund,parkera moppen hos jasmine och förhoppningsvis hinna med bussen ändå. åker till holmsund,kör någon vild spontan genväg, VILSE. tack. kommer slutligen fram och får vänta på nästa buss i ca en kvart,  blev inte så farligt ändå. bussen kommer, hoppar på, hittar inte busskortet i väskan och för att undvika någon pinsam situation beslutar jag mig för att ta mitt eget busskort och fortsätta leta det under resans gång. men nej, inget busskort där inte. hör mammas eko i huvudet "slarva INTE bort det, har precis fyllt på och då blir du skyldig mig 700spänn". tack. hoppar av 2 hållplatser senare och då börjar det spöregna, varför inte liksom? tack. får gå/springa tillbaka för att hinna med nästa buss, och där i busskuren ligger busskortet. jag fick en liten pust medvind trots allt. men det varade inte länge, för idag när jag åker från sarah till stan har jag ca 1000+ kr i kontanter och kommer tillbaka utan dom. "din mamma kommer knulla dig i stjärten" säger sarah. tack. efter ett antal självmordstankar och att ha gråtit ut bestämmer jag mig för bussen som går kl 20.35 till holmsund. tar femman till vasaplan, väl framme inser jag att tabussen.nu är kanske världens sämsta och att det inte går någon buss föränn 21.35. tack. har 0,65 öre på mobilen och mina sms tog slut för 10 minuter sedan. tack.

inatt har vi sysselsatt oss med att scanna in våra faces och grillat korv i min braskamin. nu sitter jag här och tycker synd om mig själv medan arvid och svante ligger och snarkar i varsin soffa. PEACE (och godnatt)

nu är det dags för fredagsmys


Tänkte bara informera om badmodet för nästa sommar. Helst ska man också se fettet välla ut över buken. Jo, man tackar!

Men nu ska jag göra mig klar och sedan kanske bege mig mot stan, eller jag vet inte riktigt.

rip kontokort

Idag for jag till stan och kom hem med ett trasigt kontokort och ett nytt klädesplagg. Jag vet inte, men det känns inte bra det här. Kort utdrag från min och Lisas konversation:

Där fick vi med att Lisa också är besatt av att läsa massa fjortisarbloggar och sånt gillar vi ju. I alla fall känns det inte bra att mitt kontokort har gått sönder, för hur ska jag nu kunna komma åt alla mina pengar? Sedan vill jag bara berätta att jag har blivit sjuk.... igen. Skulle inte förvåna om det blommade ut till "den nya influensan", för sån tur brukar jag ju ha.

Ha en trevlig kväll! För mig väntar plugg och imorgon väntar klassfoto.

jag får ont i magen varje gång jag lyssnar på den här låten!!!

-Nej, jag behöver inte gå på toa. Det kallas bara nostalgi..


jag kommer inte höra av mig igen och jag kommer inte ta skuld

Då var det första söndagen för detta skolår. Helgen är förbi och det är skönt. Jag vill bara långt härifrån. Väldigt långt bort härifrån.

Helgen har i stor sett spenderats antingen med massor av vänner eller med städning. Igår stötte jag på Lisa på donken och tillsist hamnade vi i samma hus, samma rum och samma säng.

Äh, vet ni vad, detta leder ju ingenstans så jag bjuder på en bild när jag och Lisa ligger och sover på arbetstid:


jag får liksom ingen ordning på mitt liv

På senaste tiden har jag levt på moln och ja.. jag har inte tänkt på att imorgon kommer Lasses nya singel- glad? Det är väl kanske det minsta man kan säga att jag är, jag får nästan lust att börja gråta nu. Fast det finns det många anledningar till att göra.

Idag började vi skolan, det var mys. Nu väntar träning!


nikolina ligger och snarkar här i min säng......

...........och NEJ hon gör det inte ett dugg lättare för mig att somna! varför tar min energi aldrig slut? aja,här är iaf en bild som marcus skickade till mig nångång, måste faktiskt erkänna att dessa bilder va lite smyglika ändå?men bara lite. anyways, hej självförtroende

don't hate the game,hate the player

hej igen! saknat mig? klaaaaaaaart du har:D
klockan är typ 9 och idag ..... börjar skolan INTE för min del! och nu tänker du säkert "men va fan gör du uppe nudå kvinna??!!!" och det ska jag förklara NU. allt började med att jag och mina homies tänkte göra den sista sommarlovsnatten till en minnesvärd natt genom att köra en favorit i repris=tältning på ängen. f-a-i-l. alldeles för kallt,mörkt,blött,drygt osvosvosvosvosv.... men för det kunde vi ju inte sitta på rinken och mögla som typ hälften av alla obbolas ungdomar gjort halva sommaren (vilket vi egentligen delveis också gjorde denna kväll men). sååå vi vandrade ut i skogen,förbi en minkfarm,till.... ingenstans. cirka fem meter upp i luften finns en superliten trädkoja med en säng och en datastol i. några minuter senare fanns där även fem ihoptryckta ihjälfrusna hjälplösa äckliga fula femtonåringar (förutom jag då,som är snygg sexig och 15 plus 8 månader.hehe) och där satt vi i typ 3 timmar, JAaa for real så slutade natten verkligen så här tragiskt,men lär inte glömma det i första taget iaf haha
GODNATT

taggar beach 2010!

Om ungefär en timma ska jag och Lisa iväg till gymmet för tredje dagen i rad - sånt gillar vi väldigt mycket. Min kropp har inte riktigt återhämtat mig men what ever. Ikväll är det dessutom träning på arenan och imorgon börjar vi skolan. Det menas rutiner och inga dryga Pedersarbeten. YES!!!!!! till att vi inte ska ha Peder i so....

Gårdagen blev smått fail från vår sida (donkens fel) men tillslut hamnade vi i alla fall på Subway och dit kom även Walle, Nora och Ylva.

Här kommer i alla fall en bild på mig och Lisa (observera att vi har gjort lite operationer och färgat håret osv, fast har vi tränat oss till dom där kropparna) i framtiden, ja typ i Maj 2010!

bilden härifrån

2km efter två månaders absolut-ingen-träning

Det enda jag har gjort idag är att sova, äta och träna. Lisa har kommit hem och igår satt vi i hennes kök och pratade till ungefär klockan fyra, käkade kex. Innan det var vi på folkan och var lite extra social med byborna.



sen går vi hem

Jag vet inte om det är för att jag sov dåligt inatt eller om det är för att min kusin har överskottsenergi, som jag är så sjukt trött av. Det där blev skum svenska, men skolan har ju inte börjat så...

Jag hoppas att Lisa kommer hem snart, verkligen. Har inte träffat henne på evigheter.. sånt gillar vi inte heller!

Har i alla fall hittat en ny kärlek:


Sitta med Walle och vara fullkomligt seriös!

nöff

Imorgon kommer Lisa hem, tror jag, hoppas jag!

Nu måste jag sova, imorgon klockan 9.15 ska jag vara på kyrkan.. sånt gillar vi inte.


oh ja..




DOM HÄRLIGASTE FLICKORNA

Okej, nu har jag tagit bilder av alla andra.. för alla mina bilder var riktigt skumma.

godmorgon

hejhejhej, förlåt för dålig uppdatering från min sida sarah. hahahha glömde bort att jag hade lovat att slänga in nåt inlägg.(dom kallar mig guldfisken) men jag saknar dig med gumman! aaaaajjaaa, befinner mig för tillfället i göteborg med min goda väninna jennifer. har inte så mycket mer att säga förutom: IMRN GÖR VI LISEBERG OSÄKERT!!!!!!!!!!! eller nåt liknande hihihi
kan bjudA på en schhnaaajjjjzig bild h3h3, vaassssegoó

till er som undrar: JA vi besöker donken 24/7 nu för tiden, och då menar jag verkligen det haha =ILLA

rena dårhuset

Nu är jag hemma. Jagvet inte om jag ska säga äntligen! eller fan!. Jag ska kortfatta alltsammans: mycket bra människor, sjukt varmt, äckliga småkryp, skitiga toaletter och duschar, svettigt, billigt, kallt som attans om nätterna och så den enorma saknaden av Lisa. Saknar henne så mycket att jag får ont i tårna.

I alla fall så var färjan från Tyskland till Sverige helt enormt grym.

Nu ska jag käka alla mentos som jag har köpt och sedan soooova. Hejdå

RSS 2.0