vad händer tigrar?

I mitt liv händer det inte så mycket faktiskt. Lyssnar på musik, tittar på bilder från i somras och läser inlägg från i somras. Riktigt deprimerande faktiskt. Sjukt deprimerande. Plus tänker jag på att snart lämnade Lisa mig i tre veckor.. Hur ska jag klara mig? Sedan tänker jag också på att jag fyller år om typ 48 dagar eller något sånt. Jag har faktiskt ganska många dötimmar att ta kål på.

"Ont om rutiner, gott om dåliga vanor, gott om kitchiga planer
Jag lever för kicken, precis som du
Jag blir oinspirerad och ledsen av kraven och stressen
Jag har frihet i blicken, precis som du
Här står livet i farstun, så nära inpå
men det är nåt som gnager ändå"
var ska man stoppa in sladden?

söder bad mig ladda upp bilder från min (nya) kamera medan han dunkar house..............

......resulterade i en hyfsat brutal helt omedveten misstolkningssituation hahahahahahhaha

 


varning - långt inlägg!!!!!

Helloooo, jag vill bara berätta om mitt spårade liv:

vi har delat samma minnen, vi har burit samma längtan, vi har sett med samma ögon, vi har trott på samma löften, vi har stått på samma sida!

 
the biggest bitch is karma

SHENARE
imorse gjorde jag en awesome parkering i korsningen utanför idas hus. hon hörde min krasch in till och med. hahaha! på tal om moppe blev jag och emma stoppade av två civilpoliser för någon vecka sen. (förstår inte varför folk säger att jag är dålig på att köra????) när emma ska leta fram sitt förarbevis ur moppen hittar hon det inte och börjar plocka fram typ femhundra andra saker, bl.a en form med kladdkaka som var uppäten i mitten. hahhaha dom poliserna måste ha älskat oss. på tal om emma så satt vi och snackade om graviditet igår och då började snillet spekulera. lät ungefär såhär:
"alltsåååå om man är typ 6 år och får barn, då hamnar man väl i guinness rekordbok, eller?"
hahahha. och på tal om guinness rekordbok (och emma dårå) bjöd hon på ännu en skön kommentar:
"den är typ rolig att läsa, men jag orkar aldrig läsa den när jag ligger i sängen för den väger typ 10 kilo och då går typ armarna av dirr"
.... och så var årets i-landsproblem glasklart

mina paintskills är inte att leka med!!

Jag vet inte om det är så många som läser min andra blogg här, men igår skrev jag i alla fall ett inlägg om hur snygg Matt Dallas är och nu tänkte jag visa vilket snyggt par vi skulle bli och därför gav jag mig på hederliga paint  så att jag skulle kunna visa er det. Here you go!

förtidspensionär som gillar att våldta folket.. det är jag det!!

Fan syns de nå bra?! Det står i alla fall:
Du kommer att våldta folk du ser när du spejar mitt i natten ifrån din trädkoja du byggt istället för att köpa ett hus för flera miljoner. Du har även fått sparken från att skruva fast coca cola korkar på coca cola flaskorna så du har blivit förtidspensionär..

Jag vet inte, men ja.. allt händer av en anledning och om några år ska ni se, då är det jag som sitter ensam i min trädkoja och spejar ut mitt i natten. Det blir säkert asbra ska ni se.
Nej nu har jag inte så mycket mer att säga, är ganska tom för tillfället.

jag har det jävligt lätt för mig egentligen...

... med tanke på alla bilolyckor som skett den senaste tiden.
jag och sarah var ute och yrade igår då vi träffade på ännu en jaivel. död åt olyckor


"du är för fin för honom"

kände för att börja kämpa med bloggen igen-ska bli funfun
lovet är slut. yepyep. hade inte satt några förhoppningar så blev ett helt okej lov egentligen. va skönt att slippa alla måsten, all stress, allt plugg etc. naaaae de här sög. nu ska jag käka, har inte käkat på över 12 timmar! oh damn blev typ rädd för mig själv nu
HERRÅ

RSS 2.0