om

Om man redan har varit med om samma sak förut, borde det väl inte göra lika ont, om det händer igen?


being shady is So. Not. Necessary.
sluta låtsas
all japanese's looks like they're going to sneezemåste bara förtydliga: nej jag är inte deprimerad. bara i en svacka. allt står stilla, klarar inte av det. får för mycket tid till att tänka då. sarah är förövrigt i stockholm och jagar japaner elle nåt. hmm
NU: lov, fredag, emma kom precis och... shit jag har fan bråttom
CIAO

random thoughts

don't ever let anything or anyone break you down

vet inte om jag kommit på det själv eller hört det någonstans ifrån. men har alltid varit något jag brukar tänka på när saker och ting inte gått som jag önskat. ska man översätta det bokstavligen låter det ungefär såhär

låt aldrig något eller någon bryta ned dig

bryta? precis som man gör med pinnar? då jag är en stock, inte en pinne. ingen har lyckats bryta mig. tills idag, då det slog mig. stocken är inte hel längre, den är bruten små små bitar, uppradade efter varandra likt dominobrickor. en dag rasade en bricka. och alla vet ju att om en rasar, rasar alla. det svåra sitter inte i alla rasade brickor. de kan man ställa upp igen. vad som är svårt är att bli den där stocken igen, och inte bara ett sårbart dominotåg. alla brickor måste på rätt plats och bara det som bröt stocken kan återställa den.
det är inte något, det är inte någon.
det är jag

vad vill jag säga när allting redan är sagt?

Ja, Lisa är ju på hugget nu och då ska jag väl också skärpa mig. Fast egentligen har jag inget speciellt att säga, förutom att jag slutar aldrig förvånas över horoskop - jag blir alltid lika rädd, facinerad och ja helt krypig i kroppen.
På fredag far jag till Stockholm och eftersom jag är ganska rik (blev riktigt förvånad i lördags när Lisa hade sagt att hon var svinrik och sedan insåg hon att hon hade 100kr på kontot och var tvungen att låna 200kr av mig och sedan insåg jag att jag hade galet mycket pengar) hoppas jag på att jag hittar bra reor och mycket kläder, skor och sånt trevligt som jag gärna köper.
Dessutom blir det ju lov och vilka gillar inte lov? Efter lovet börjar mina turveckor och dom håller enda fram till v50, för sedan stod det inge mer så jag hoppas på att vecka 51,51 och 53 (jag har kollat i almanackan och det står faktiskt v53 där :O:O whut säger jag) blir turveckor också.
Sjukaste att jag är lika brun som Lisa på bilden!!

han är som en karusell och jag vill åka med

happhapp, va och kollade upp knäet på vårdcentralen igår. han ryckte och vred och jag tyckte det kändes bra, gjorde inte ont alls. (gjorde typ mer ont i andra knäet hehe) MEN. nähä det va visst inte så bra som jag trodde. tydligen var det vätska i knäet som tydde på att något var fel, vilket han sa kunde vara en korsbandsskada eftersom det var instabilt och blabla. ORKAR INTE. varför händer allt mig? dock ska jag försöka att inte hänga allt för mycket läpp eftersom det inte är 100% säkert tills jag fått träffa en ortoped och magnetröntgat osv.
men liksom, när fan kommer solskenet?

förövrigt hade jag tänkt att jag skulle börja blogga igen, på riktigt denna gång! får se hur länge jag håller på, lär väl förmodligen lyckas skada mig på nåt sätt av detta också. typ musarm extreme, eller ba galen databränna och typ hudcancer så jag dör...... hade typ inte förvånat mig.  haha nä okej ska försöka snåla på emoinlägg, lovar:D
nu har mush gjort caffelatte till moi,livet leker
SO LONG

letusteachyouhowtodoit

vi kallar den....

... "motionera-din-hund-snabbt-och-effektivt" á la lisarah


lesslesslesslesslesslesslesslesslesslesslesslesslesslessless


vart har du fått tag på dom där vantarna?!

Gårkvällen innehöll en massa roliga saker:
Först var vi ute vid vattnet och lekte "inte nudda vattnet". Lisa fick lite problem.

Sedan drog vi vidare till galnaste festen där jag gick lös och skaffade gul-blåttaffro!
Tillslut for vi hem och joinade William uppe i tvrummet och där slutade våran lördagskväll.


älskvärda youtubejag+hur-man-nu-uttalar-hans-namn=sant


verkar inte ha nåt val?

jag och Lisa har sett honom live


tysta kvällarna

Nu har Lisa dragit till Sundsvall och jag är inget annat än ledsen. Okej, jo jag mår bra bara sjuuuuukt avundsjuk! Liksom.. vad ska hon göra i Sundsvall utan mig? Jo, okejdå, hon ska spela innebandy. Kommer i alla fall sakna henne, för jag hinner nog inte se henne innan jag drar till Uppsala med skolan och då blir det ju inte förräns nästa helg vi ses och då jävlar blir det donken kan jag lova.

Lisa påväg till donkencup i Sundsvall.

ASSÅ SERIÖST SUNDSVALL OCH DONKEN I SAMMA MENING?!?!?!?!?!?


RSS 2.0