förresten..

..har jag nämnt om min senaste skönhetsoperation? De kallar den MJ-ingreppet.

roger that

Igår lanade jag och Lisa cs på ug. Jag var inte helt värdelös.. eller vänta nu, jo det var jag.

Innan det så hade jag i alla fall just slängt i mig mat och duschat så blir jag tillsagd att gå ut med Shila och jag hade sjukt ont i kroppen och var helt slut eftersom natten innan hade jag inte fått speciellt mycket sömn och ah skit samma - jag var trött!!!! Så jag och Lisa kommer på en grym idé (fast det gör vi hela tiden) och vi sätter oss på moppen och Shila får springa bredvid - HAHAHAH, jag dööööör det var kvällens höjdpunkt.


Min hund kan inte ha det lätt

till dig käre kamelskötareHur coolt på en skala 1-10? (jag är fotografen, Lisa är disco)


JAG ÄR KÄR!!!!!!!! SÅ EXTREMT SÅLD!!!!!!!!!!

Först vill jag klargöra saken om den att jag är döpt Sarah Elisabet Löfgren no more liksom, men under åren har mitt namn ändrats en hel del från Sarah till Sara till Sarah igen, och sedan har även två namn tillkommit eftersom. Kan i alla fall säga att när jag var runt fyra då var jag superkär i Lisa (och den kärleken brinner fortfarande som en öppen skogsbrand<3<3), i alla fall så ville jag ju vara som hon och hon heter Lisa och då ville jag också bara ha fyra bokstäver i mitt namn, men ju äldre man är ju klokare blir man och efter några år kom jag på att jag är Sarah och inte Sara, stor skillnad ska ni veta.

Andra grejen är att jag är sämst på apberget, helt värdelös. Fattar ingenting. Är jag dum? Fast åandrasidan, vad fan gör jag på apberget?!?!?!?!??!?:S:S:S:S

Sista grejen är: KOLLA DEN HÄR KILLEN, jag tror nästan skogsbranden för Lisa har svalnat för en sekund......................jag är 2% lycklig idag

det kan inte bara vara ett galet sammanträffande att både min absolut bästa vän och någon, som skrev en låt om någonting som stämmer precis överens med något jag en gång upplevt, döptes till Sara Löfgren. (och nej sarah döptes inte med H)
eller hur?
"även om du tog tillbaka allt som du har sagt 
även om du grät och sa jag har aldrig känt såhär
även om du sa förlåt för allt som du har gjort
så skulle jag aldrig se åt dig igen jag svär
om du lovade att ändra dig och bli normal
om du sa jag kommer alltid att älska dig
skulle det inte spela någon roll
för tro det eller ej, men jag älskar inte dig

du får stå kvar, för jag går nu
ja, jag går nu
och jag är starkare än du
ja, jag är starkare än du
det har jag lärt mig nu"

desperata turkar goes google translations

' lisaa säger:
men ååå kyss din kamel i rumpan,pusshej hälsa morsan
' |&#8706;&#1108;&#957;&#953;&#8467; &#1084;&#945;&#1091; ¢&#1103;&#1091;| säger:
Jag förstår inte mycket på sommaren

alltså jag är inte överdrivet insatt i facebook men när folk som jag inte känner igen blir vän med mig, brukar jag anta att det är någon jag känner eller träffat. (har extremt dålig förmåga att memorera namn osv).
och sedan jag en gång gjort misstaget att acceptera någon random som visade sig vara någon äkta turktalande turk från turkiet, så har alla hans typ 500 turkhomies addat mig på msn/facebook. haha creapy ? JA men att sitta och driva med dom är skadat kul tidsfördriv:D

tänk om jag ångrar mig och sen ångrar mig igenÄNTLIGEN
massa pussar på världens bästa Lasse och så ses vi 26 november!!!!!!!!!!!jag fattar ingenting av veckans läxor, men what ever imorgon är det fredag(Y)


Jag har sagt det förut

- Jag saknar sommaren och gatufesten, Ösersund, Stockholm, Ulvön, Taizé och till och med sjukhuset... bara inte skolan.


love to love you baby

Vill bara fira att min dator är lagad nu -wihoooooo!

Sedan kan jag ju berätta att jag har ramlat med moppen för första gången i mitt liv och det var fan det roligaste jag har varit med om. Det låter kanske överdrivet men det var extremt roligt att jag inte ens märkte att jag faktiskt blödde rikligt på knät och inte förens på kvällen märkte jag att jag fått några feta blåmärken (fast jag hade blivit förvånad om jag inte fått det) både på armen och  låren. Plus har jag ett fint blåmärke på näsan sedan i onsdags. Min kropp gillar verkligen det där med blåmärken, men dom matchar ju mina ögon så det är lugnt.
Nu ska jag fixa håret och sådär och sedan kanske ringa till Lisa för att se vad vi ska hitta på en sådan kväll som den här i Obbola.

nu är det slut på veckan, dags för fredagsmys

Imorgon kommer bli kanske en väldigt (i förhållandet till min situation) bra dag. Hur som helst har vi ett långt hål mitt på dagen vilket uppskattas djupt av mig för att vi har inga långa hål nuför tiden. Dock tror jag inte att jag skulle vilja ha ett långt hål varje fredag, men en gång isänder är ju ruggigt nice jao.

Förutom allt så ska det tydligen vara min turdag imorgon (hehe, enligt fridas horoskop). Det tilltalar mig en aning eftersom att det är många biofilmer som har biopremiär och liksom vem älskar film mer än  mig? Okej, säkert många men ah.. fast åh andra sidan kan det ju lika gärna sluta med att jag har blivit mördad eller attackerad av terrorister för den är ju nämligen 11 september imorgon: Anna-Linds död och Empire state building-attacken. Som ni förövrigt säkert visste.

Annars då.. jo Kalle var ju riktigt jävla grrrrryym, fan ny kärlek på gång. Inte länge kvar tills Lasses nya album släpps, kan ju inte inte säga att jag inte längtar. Järvägsspår-helt grym låt som jag nästan lyssnat sönder (inte ett dugg, faktikst). Hm, 26 november kommer han ju även till Umeå och jag funderar på att fara och se honom i Sundsvall också, visserligen tror jag inte att jag kommer få tag på någon biljett och dessutom tror jag den är mitt i en skolvecka så egentligen kan jag väl utesluta den idén.

Annars har väl låtarna som: mareld, singel,  rewind, you loved me, everybody hurts, sommaren är kort, i will remember love, movin forward och sea of love spelats i mina öron. Har även kikat igenom en massa bilder och videos från Sundsvall och jag kan väl inget annat säga än att jag saknar det något så oerhört. Jag får helt enkelt se framåt mot nästa sommarlov och hm allt just innan sommarlovet så som klassresan och balen.

Nu blev det för mycket blod på tv, kanske ska ta och läsa lite tyska. Nä, jag slår en pling till Lisa isället -nicefan.
VI HAR SOVMORGON IMORGON<3


I JUST WANT YOU CLOSER

Hejdå sommar!
Hej deprimerande liv!

Ikväll är det träning och det betyder att jag kommer träffa Lisa. Fyfan vad skönt. Imorgon slutar jag halv tre vilket är mycket tidigt för en tisdag och på fredag har vi en lång lunch vilket känns skönt. På onsdag ska jag tydligen spela mittback vilket jag sörjer stort. Känns extremt surt och inte bra helt enkelt.

Nä vet ni vad nu tänkte jag bara rekomendera Lisas älskling Paolo Nutini och sedan lämna er åt någon annan bitter människa..

NOSTALGI


Vilken stämning - Sundsvall 2009!!!!!!!!!!!

Den här låten går ju inte att bli mer passande än vid just den tiden i Sundsvall.

två månaderÄnnu mer nostalgi från Sundsvall. Kommer fortfarande ihåg allt så sjukt tydligt: Skrattanfall i folkmassan när vi skulle försöka sjunga med. Imorgon var det två månader sedan vi stod och skrek och skrattade. Haha, fan vad livet lekte och nu.. hahah nä stackars Lisa. Vi har räknat ut att vi inte kommer träffas förens på måndag, för imorgon drar jag till Munkviken.

och mitt missflyt tycks aldrig ta slut....

jag har fått benhinneinflammation... igen. tack. mobilen jag planerat köpa (som va enda mobilen på världskartan som min för tillfället glesa lilla pengaodling har råd med) går niklas och köper,PRECIS innan jag ska hämta ut pengar. tack. vi har nicole i engelska. tack. jag fick nackspärr idag. tack.


RSS 2.0