YES

Måste bara säga att jag har just svalt min sista recpetbelagda medicin. Livet leker!
Nej, nu är det Frankrike som gäller, kommer hem nästa tisdag.

frankrike

Om en timma kommer bussen och halv tre går den. Jag är så jävla taggad! I alla fall hoppas jag att Lisa håller ställningarna medan jag är borta.


Jag kommer ändå sakna Lisa, men vad gör det.. det tar vi igen nästa år!

kul


jag mot världen

Åh vad lyckat allt känns. Min ipod-laddare är borta! Deprimerande till max. Kan varken ladda den (logiskt) eller lägga in lite ny musik.

Mjau (=tummen upp) på denna låt i alla fall:

Nu ska jag packa vidare.....

galen rubrik a la lisa

chacha krilleboooi här,haha NOT
denna dagen har spenderats på diverse fotbollsarenor, umeå fotbollsfestival har dragit igång på allvar och vi har lirat två kickass matcher! första vann vi mot sävar med 4-0 och andra med 11-0 mot nåt random norskt lag. h3h3 har sån galen idétorka så är egentligen bara ett skadat ovärt tidsfördriv att skriva detta..... och nu frågar jag mig själv,va phaaen sysslar du med lisa? du har ju inte tid med tidsfördriv nu idjuuuut???? måste duscha,sen kirra massa annat shit för att senare dra en fet jävla burnout med min racermoppe till jasmines crib i holmsund. haha palla att jag skriver totalt meningslösa astråkiga inlägg,men lär ju skriva nåt fler inlägg..... nån gång..... ähhh venne. men skitsamma ska dra CIAO

I've got so many worries I'm afraid my head will explode

Tänkte bara säga att jag har klippt mig och jag har inte dött. Om en timma spelas MSK borta på grubbe och jag ska dit och checka läget.

Imorgon klockan halv tre bär det av till Frankrike och jag lovar det kommer bli massa kort eftersom jag köpte en ny kamera igår!, fast den var sämst så jag ska dra och kolla om jag får byta den. Jag vet inte om det är för att jag jämför med min systemkamera eller om jag jämför med min gamla digital. Hur som helst så kommer det bli hur fränt som helst att dra till Frankrike med speciellt tre underbara tjejer: Cornelia, Nathalie och Nathalie.


livet är för kort för att hata


Great vad många läsare det har blivit på så kort tid, sånt välkomnar vi.

För stunden sitter jag och lyssnar på Håkan och känner en viss ångest - jag ska klippa mig imorn. Det ordnar sig nog får vi hoppas.

Inatt sov jag, Lisa och William hos Niklas. Fast om jag säger att vi sov där, ljuger jag. Vi såg på film och paradise hotell hela natten kort.


Nu ska jag sola!

nuutrissE

Hej favoriter. Vi har redan fått ganska mycket besökare vilket är kul.

I alla fall började dagen med att jag sprang över till Lisa för att spraya mitt hår och resultatet blev inte bra. Däför bestämde jag mig för att slinga mig och resultat har jag inte fått än. Hela dagen har annars mest bestått av chill och juste, försök av att få min icke-fungerande mobil att funka. Resultatet av det projektet blev tyvärr inte heller så bra.

Nästa mobil blir kanske en gammal Ida-mobil.

fyfan va de luktar

efter ett antal klagomål från min partners sida (och ja sarah är min partner/flickvän/favoritmobboffer/whatever, bara att vi åkte och tittade på förlovningsringar på maxi idag borde vara ett ganska starkt tecken på partnerskap...eller?) iaf så ska jag skriva mitt premiärinlägg i denna geniala blogg, hallelujaaaa. har dock inte så mkt fantasi för tillfället, konstigt egentligen eftersom vanligtvis brukar tankarna flöda under alla timmar som börjar med siffran 0,och nu visar klockan inget annat än 02.46, jaja har jag inte uttråkat er tillräckligt kan ni ta en titt på denna skadat tråkiga video
hahahahahah 00.18=U-N-D-E-R-B-A-R-T
peeaace

www.twitter.com/sarahlofgren

Jag kan medela att ni som väntar på att Lisa ska skriva något.. det kommer. I alla fall så väntar jag på att Lisa ska ringa, då ska vi nämligen blondspraya hennes hår.

Just nu sitter jag och beundrar mig själv... jag har hittat två urbra presenter till min far (han är sjukt svår att köpa åt för han har allt..) - han fyller år på lördag. Så frågan är om jag ska ge dem ikväll eller om jag ska ge dem kanske imorn. Ska ju till Frankrike på fredag, supernice.


@lisaaaaa

Imorn blire blondsarah, om vi inte failar såklart.

Träning snart, sjuk så ingen träning för min del. Får knapra tabletter istället, men vad gör det när livet är på topp. Allt händer av en anledning.


Såhär glad är jag och ja, bilden är tagen för tio minuter sedan - inget mer om det.


RSS 2.0