five days

one:denial, two:anger, three:bargaining, four:depression, five:acceptance

hide away

Dagens fråga: Vad brinner jag för?i'm free fallin'

gaaahhh, nu är jag enormt jävla less på att bara ligga här som en invalid liten kärring. finns inte ens nån inspiration till att trycka upp ett inlägg här. kan bero på att mina dagar består av att odla fläsk och databränna. får skavsår av sängen, tinitus av all musik och fyrkantiga ögon av allt filmtittande. medan alla andra gör något av sitt liv är ensamheten och webcamen mina bästa vänner. ska ta en bild som uttrycker hur less jag är......... fast NE. varför? jag är fan inte ens snygg. kan bjuda på en hyfsat less bild iallafall...

..... aaa eller jag trodde jag var less. om jag bara förstod innebörden av ordet l-e-s-s när jag satt där och väntade på flyget till paradiset. ja, det är synd om mig ibland. BUHU


jag är en sten

Hot breath, rought skin, warm laughs and smiling,
the lovliest words whispered and meant you like all these things.
But, though you like all these things, you love a stone.
You love a stone, because it's smooth and it's cold.
And you'd love most to be told that it's all your own.
You love white veins, you love hard grey, the heaviest weight,
the clumsiest shape, the earthiest smell, the hollowest tone.
You love a stone.

helt sjukaste galnaste.. nä

Igår blev jag av mina pengar. Igen. Värt? Nej. Kul? Nej. Spela roll? . Man ska inte gråta över spilld mjölk.
Idag har jag legat i Lisas (extremt sköna) säng och tittat på dataFilip. Nja, inte så mycket mer har denna söndag bestått av. Juste, vi tog lite kort också:

operation avklarad

igår morse vaknade jag av "de ringde från sjukhuset, vill du operera dig idag?"

en halvtimme senare satt jag på mottagningen och väntade på att få bli undersökt. senare blev jag placerad i en säng med en halvdeciliter vatten och sju smaskiga tabletter till sällskap. sedan skulle de ge mig dropp, vilket vi alla vet betyder att jag skulle få en liten nål i armen. och för mig som är överkänslig mot allt sånt var det inget jag direkt jublade över. (sist jag skulle få dropp var de tvungen att ge mig lugnande för att ens få in nåljäveln)

jag lyckades iallafall slappna av och de stack in nålen, men mina blodkärl reagerade med att krampa ihop sig och det hela slutade med att jag låg och grät som ett litet barn. hahahahaha. vid halv ett rullades jag in i operationssalen och fick morfin, efter det minns jag inte mer förrän jag ett par timmar senare vaknade upp stenhög med ett nyopererat knä. operationen gick bra iallafall, korsbandet var i princip av så de tog två senor från baksidan av låret och gjorde ett nytt. menisken hade en 1,5cm lång spricka, men den skulle förhoppningsvis läka av sig själv så den gjorde dom ingenting åt. trots att jag efteråt mådde sämre än någonsin vägrade jag bli inlagd över natten så jag lyckades trycka i mig en halv macka och slå en drill i toaletten, vilket var kravet för att få åka hem. så vid halv åtta igårkväll rullade jag kräkandes ut från sjukhusets entré. slut!

 

förresten försvann mina skor i helgen, och i måndags hittar jag ett par nya i brevlådan... ödet?


nu ska vi ha barn

Lisa ligger på sjukhuset just nu, bara så ni vet. Fick ett sms imorse:
"..påväg dit nu:O håller på att skita ner mig:O hjälp:O omg"
För hennes eget bästa, hoppas jag att hon inte sket ner sig. I alla fall så hörde jag att hon inte mådde så super just nu, men jag hoppas verkligen att hon kan gå imorgon och på lördag.

Här är en bild från i lördags. Bröllopsnatten var inte och leka med, kan jag lova!

idag..

..kändes det lite såhär:

äldre män tänder på mig

Kul på festen igår mr. Boz?

Synd Alexander!

Nu tog jag saken i egna händer och ringde till Lisa. Tänkte egentligen påminna henne om att ringa mig, men det blev istället ett samtal på 21 minuter. Under de där 21 minuterna hann jag varken säga bu eller bä. Vi hann bara prata om nationellaprovet som var igår. Första gången sedan ettan som vi kunde diskutera ett prov som båda hade gjort. Ganska kul, faktiskt. Det kändes lite ovant från en början, men det gick för sig.
Annars då? Allt känns i princip som igår.  Det mest spännande just nu är att min mor har magsjuka och jag är lite rädd att jag ska få det. Visserligen en bra bantningkur, men det är världens dödenupplevelse, att uppleva något så hemskt som att känna hur magsäcken vänds ut och in. Nu ska jag återigen vänta på att Lisa ska ringa mig. Det värsta är att hon kommer att glömma det.

sarah, jag älskar dig

jag har inte glömt, imorgon ska jag förklara, och vi ska prata


förövrigt: korsband och meniskskada
nästa: operation

call me

Så jävla mycket rutin. Bara en massa rutiner. Tråkiga rutiner. Kan inte något spännande och oväntat inträffa? Lisa har glömt bort mig. Hon skulle ringa mig ikväll och berätta något jätteviktigt, nästintill livsviktigt, (okej, så viktigt var det inte) men har hon gjort det eller? NÄ. Inga planer är spikade för helgen heller. Ingenting händer. Allt står stilla, fast samtidigt går allt väldigt fort.
Ja, nu har jag filosoferat klart för ikväll. Nu blir det sängen + tvn och förhoppningar om att Lisa ska komma ihåg mig. Jävla guldfisk!

gangsta-ass niggas come in all shapes and colors

tro inte att ni vet någonting för jag vet att ni egentligen vet ingen jävla ting wannabe gonnabe pussyeatin' cocksuckin' prankstas. och det var nog allt jag hade att säga för stunden, var ett underbart sätt att förmedla min kärlek till damn it feels good to be a gangsta-låten också.
PEACE

sök hjälp kvinna

i måndags försov jag mig, i tisdags sov jag hela dagen, i onsdags försov jag mig, imorse försov jag mig, ikväll försov jag mig till träningen. imorgon är det fredag vilket betyder helg och då måste nån fan se till att jag är vaken. förövrigt har jag hört att sarah har börjat ragga upp hunkar från utlandet på facebook. verkar inte ha gjort några större framsteg dock........"SVARA DÅ SÖTNOSEN, HAR JAG CHANS PÅ DIG IDAG DÅ??!?!??!?!?!??"

all will be well

Okej allvarligt talat, har jag inget att skriva. Fast ah, Lisa vill att vi ska bli seriösa med det här, så varför inte ge ett försök att uppdatera denna fina tisdagskväll.
Jag är stolt över Lisa, för att hon sökte till Draggen på första valet. Hon och jag, visserligen sökte jag inte till Ledarskap. Fast ändå, jag som polis.. det skulle vara något.

Nu ska jag bikta mig lite här: Jag har bara sett en Harry Potter-film. Fyran. Sedan såg jag Twilight, kanske sex månader efter alla andra. New Moon har jag inte ens sett.
Fast det kanske väger upp med att jag har sett Mean Girls ett antal gånger istället?

DONE

1. Specialutformat prog. Ledarskapsprogrammet, Dragonskolan
2. Specialutformat prog. ARENA Kultur, Midgårdsskolan
3. FR SP Internationell inriktning, Umeå internationella gymnasium
4. Specialutformat prog. Idrott - ledarskap, innebandy, DragonskolanRSS 2.0