fan va nice

Jag och Lisa igår

 

Apropå Lisa, vart är tjejen?onödigt

ta mig tillbaka


there's a shadow over me

Min otur (läs: klumpighet och dumhet) verkar fortsätta den här veckan också. Igår skulle jag ladda hem en grej till datorn. Skickade ett sms, men insåg sedan att det smset kostade 20kr och att man skulle skicka det smset 3 gånger för att kunna ladda hem det där programet. Insåg sedan att det var helt fel program. Åh, mina pengar bara rinner genom mina fingrar. Imorse började jag känna av hals och lite lungont. Senare när jag kom hem, säger mamma att hon har lunginflammation. När jag åkte buss hem från stan, så tänkte jag inte så långt och tryckte på stoppknappen alldeles för tidigt och fick hoppa av på busshållplatsen före min. Självklart ska det rasa ner snö från ett trädgren också, rakt på mig.
Lisa skickade den där till mig förra veckan....
Undra om hon ville få fram något med den....

hot damn, here she comes

denna tisdagen började med ett pass längdskidor som hölls av vår gamle mögelbengt. underbart nog kom jag plus några andra en par minuter försent, vilket resulterade i att gubbfan fick typ en femton mil lång mensflod som alla drunkade i och dog. end of story

närå men den va inte överdrivet trevlig. och sedan väl framme vid elljusspåret (i ett par 3 storlekar förstora pjäxor) upptäcker jag att jag givetvis att jag tagit fel skidor. så det blev en råhärlig tur i skogen med mina skidor som föll av 3 gånger i sekunden. ÄLSKA MIG. eller förresten, älska min nyuppfunna kategori......

"BABE OF THE DAY"

hahahhahahahhahahhahahhahahahahhaha hahahhahahhahahhahahha

kan. inte. sluta. skratta. hahahahhahahahhahahahhahahahhahahhahahhahahahhahahahha förlåt


konsten att få tummen ur rumpan

från och med nu ska jag börja ta tag i saker. har kommit på mig själv att alltid blunda för allt som kräver minsta lilla ansträngning. som nu, ett solklart exempel, jag har precis kommit hem från träningen och borde hoppa in i duschen direkt, men ändå fastnar jag här. lägger saker på hög och när högen vuxit sig för stor orkar jag inte sträcka mig. i denna feta jävla högen ligger för tillfället en bokanalys, en novell, ett hemkunskapsprov, ett kemiprov, en spanskaredovisning, en jävla massa matte och en teknikuppgift. finns inget hopp alltså :( men från den stunden jag klickat på publicera, lovar jag att aldrig mer göra sånt imorgon, som jag kan göra idag! (lär behöva ett antal "REMEMBER" typ)
förövrigt va helgen nice. eller okej det uppstod några tråkiga situationer, meeeeen goddamnit den var awesome ändå:D jaja, nu SKA jag gå och duscha....... suck


Plasten gör dig vacker är Du glad? En livslögn att dö för..

Vart ska jag börja? Jag kan kortfatta väldigt kort. Min vecka har varit skum. Jag har varit skum. Borta bland molnen, kanske. Jag vet inte, bara allmänt borta. I tisdags tänkte jag fylla på min mobil, men köpte Halebop isället för Telia, HUR? I onsdags trodde jag vi började åtta, men vi började halv nio, som varje onsdag, sedan sjuan. I torsdags åt jag nästan ingenting. I fredags blev jag av med min börs (så extremt fult ord). I lördags åkte jag och Lisa taxi med två helt främmande snubbar. Inatt sov jag över tolv timmar.
Och tänk er nu, jag har bara berättat en tjugondel av veckan.
Snart väntar Sommaren Med Göran och sängen, men först ska jag hälsa till Elin
Hej Elin :)

"Kärlek är människans heroin..."

"...man är bara nöjd när man får känna ruset. All annan tid är längtan efter ruset eller förtvivlan när det har gått över."
citat från Michaela Forni. klok kvinna, no doubt about it

helgen har varit helt okej. bloggens andra halva har hunnit med att fylla sweet16. och ett grattisinlägg har jag inte ens haft tid att skapa. förjävligt alltså. dock kan jag ändå trösta lite med att jag ändå spenderat största delen av helgen med vårt födelsedagsbarn. för stunden ligger jag i min säng med ångest inför gymnasievalet, historiaboken ligger bredvid och en ben&jerry's väntar i kylen. imorgon står skola, magnetröntgen och träning på schemat.
för lite mer än en vecka sedan låg jag och solade i 35 graders värme. att mitt hår var trassligt av saltvattnet och att mina fötter var sandiga var det som tyngde ner mig då.
just nu känns det inget annat än overkligt. svennelivet äger, nätack

han är värd ett eget inlägg

...speciellt på sin födelsedag

 

GRATTIS VÄNNEN


SUPER SWEET 16

som de flesta kanske vet, så har jag nu återvänt från 35 plusgrader till minus 25. bittersweet är ordet. verkligen oslagbart att få träffa alla underbara vänner igen men liksom, vem genomgår en temperatursänkning på ca 60 grader utan att det tar emot? nae, jag säger som min far:

"vi människor skapades inte för att bo här, vi har ju ingen päls"

klok gammal man dendär. i övrigt har jag inte haft en ledig stund sedan jag anlände till min hemby, så någon uppdatering av vår masterpieceblogg har inte varit på frågan. ber innerligt om ursäkt. förstår att alla era hungriga ihjälfrusna ögon är sugna på mina heta smaskiga semesterbilder...... hahaha elleeeeerr inte

så därför tänkte jag trycka in några helt ointressanta bilder istället, here u go

 

och här tänkte jag avsluta med att säga tack och bock för alla gratulationer, tja

 

 

 


så jäääääävla nice

Tjaaaaaaaaah<3

RSS 2.0